söndag


Ja då var det ännu en söndag. Jag har en skräck blandad förtjusning för just söndagar. För på söndagar kan man ligga hemma unnder täcket hela dagen och det är okej. Däremot är söndagar en dag där hälften av de svenska familjerna har fått för sig att man ska städa. Den senare kategorin hamnade jag i idag.

Inte nog med att jag städade hela mitt rum, bytte lakan, dammade, plockade bort all skit, lade in alla mina kläder i gaderoben och satte i doftljus i mina ljuslyktor så ställde jag mig framför min gaderob och fick en uppenbarelse. -hälften av alla dessa kläder som hänger här har hängt utan att blivit använda på mer än ett år.

Japp då var det dags, plocka ut, testa, fundera, behålla eller slänga, vika ner och lägg tillbaka. Det jobbiga med att rensa gaderoben är att efter att man kommit till hälften av arbetet har man blivit trött på skiten och är inte alls lika engagerad i att vika eller göra fint. Man vill bara bort med allt. Därför ligger just nu hälften av gaderoben (allt jag ska slänga) utanför mitt rum i en stor hög medans jag krupit ner i min nybäddade säng och gett upp.

Jag hade tagit ett kort och lagt upp om jag hade orkat ta mig upp från sängen för jag kan lova att ni blivit chockade. Nu ska jag lägga mig och dö lite till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0