Jag hoppas du fått pengarna jag skickade

Eftersom ni har suktat, stånkat, skrikit, gnällt och ja till och med gråtit, så kan jag nu be er att luta er tillbaka och ta en djup suck av lättnad för vet ni vad? Det är visst någon som är tillbaka.

Och det är väl på sin plats att önska er alla hjärtligt välkomna tillbaka. För här är jag, Filippa Johansson, i egen hög person bakom min dator.

Det är nämligen dags för mig att ställa mig på egna ben, testa mina vingar, ta första klivet ut till vuxenlivet. Det är dags för mig att klara mig alldeles själv.

För vet ni vilket datum det är idag?  Samma datum som namnet Oskar har namnsdag, samma datum som julbocken i Gävle sätts upp, samma datum som Woody Allen är född på men också det datum som Rosa Parks vägrade att ställa sig upp för en vit man på bussen för 56 år sedan i Alabama. Ja, samma datum som mina små små ynkliga vänner lämnar mig kvar i Sverige.

Eller ja, självklart har jag tusentals vänner kvar här i Sverige men jag menar dom där som är sådär lite extra bra. Och egentligen drog inte alla idag utan det har skett lite hipp som happ det senaste men låter mer dramatiskt om alla skulle ha åkt på en och samma dag.

Hur som helst, det här blir min blogg om mitt fabulösa liv här hemma. Där ni som är borta på andra sidan jorden kan sucka över vad ni går miste om.

Välkommen in till värmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0