christmas fever


And at once I knew I was not magnificent

Vad har hänt i mitt liv då?

Har supit mig alldels för full medans jag knaprade kåvepenin mot min halsfluss. Jag har kollat på Harry Potter i över ett dygn, sen har jag inte sovit i en säng på hela helgen. Jag har också fått ordet "snacks" att få en helt annan betydelse. En helg i vanlig ordning antar jag.

Kul att du kollar in min blogg emma, du är den enda läsaren (om det nu är du). Hehe.. (och om det nu är du så förlåt att jag inte skypeat men har verkligen inte haft ork). Det var allt för mig.

herrow

I found love, darling


Hart of DixieNä okej, nu får det vara nog med min otur. Det var ju visst halsfluss jag hade. Jag som hade tänkt vara med på vår legendariska julfest på jobbet imorgon men vi får väl se hur det blir med det..

Tur att jag haft en nyfunnen serie att underhålla mig med som faktiskt visar sig vara riktigt bra (sen är jag världens torsk för just serier, börjar jag kolla så är jag fast till the end, även när man är på tionde sässongen och serien har urartat helt)! Hur som helst. Klicka på bilden för att kolla på första avsnittet.


Dagar som denna..Ligger hemma och är sjuk, har en tendens att få halsont och svullna mandlar så det är piece of cake egentligen. Det är vad jag försöker intala mig själv i alla fall. Jag hade nämligen tänkt att bli frisk tills imorgon så att jag kan prata med mina små bönder igen..

Under dagen har jag hunnit:

- Kolla igenom alla serier jag hamnat efter i.
- Bakat.
- Laddat ner massor med ny musik.
- Ta massor med kort på mig själv (hehe..).
House on a cup
Finns det liv är det aldrig försent

Det kan väl hända att jag inte riktigt var lika duktig på att blogga som jag trodde. Ehe.. Skit samma, jag kör på i min snigelfart eftersom det inte händer sådär super mycket som jag kan blogga om. '

För alla er som (av någon cp anledning) inte kollar på så mycket bättre så kommer här min favoritlåt hittils. Lyssnar på den om och om och om och om och om och om och om... och om igen.


lonely hearts jacket

Den här vackra skapelse kommer snart att få en mycket glad ägare..

(jackan alltså)


söndag


Ja då var det ännu en söndag. Jag har en skräck blandad förtjusning för just söndagar. För på söndagar kan man ligga hemma unnder täcket hela dagen och det är okej. Däremot är söndagar en dag där hälften av de svenska familjerna har fått för sig att man ska städa. Den senare kategorin hamnade jag i idag.

Inte nog med att jag städade hela mitt rum, bytte lakan, dammade, plockade bort all skit, lade in alla mina kläder i gaderoben och satte i doftljus i mina ljuslyktor så ställde jag mig framför min gaderob och fick en uppenbarelse. -hälften av alla dessa kläder som hänger här har hängt utan att blivit använda på mer än ett år.

Japp då var det dags, plocka ut, testa, fundera, behålla eller slänga, vika ner och lägg tillbaka. Det jobbiga med att rensa gaderoben är att efter att man kommit till hälften av arbetet har man blivit trött på skiten och är inte alls lika engagerad i att vika eller göra fint. Man vill bara bort med allt. Därför ligger just nu hälften av gaderoben (allt jag ska slänga) utanför mitt rum i en stor hög medans jag krupit ner i min nybäddade säng och gett upp.

Jag hade tagit ett kort och lagt upp om jag hade orkat ta mig upp från sängen för jag kan lova att ni blivit chockade. Nu ska jag lägga mig och dö lite till.

Jag hoppas du fått pengarna jag skickade

Eftersom ni har suktat, stånkat, skrikit, gnällt och ja till och med gråtit, så kan jag nu be er att luta er tillbaka och ta en djup suck av lättnad för vet ni vad? Det är visst någon som är tillbaka.

Och det är väl på sin plats att önska er alla hjärtligt välkomna tillbaka. För här är jag, Filippa Johansson, i egen hög person bakom min dator.

Det är nämligen dags för mig att ställa mig på egna ben, testa mina vingar, ta första klivet ut till vuxenlivet. Det är dags för mig att klara mig alldeles själv.

För vet ni vilket datum det är idag?  Samma datum som namnet Oskar har namnsdag, samma datum som julbocken i Gävle sätts upp, samma datum som Woody Allen är född på men också det datum som Rosa Parks vägrade att ställa sig upp för en vit man på bussen för 56 år sedan i Alabama. Ja, samma datum som mina små små ynkliga vänner lämnar mig kvar i Sverige.

Eller ja, självklart har jag tusentals vänner kvar här i Sverige men jag menar dom där som är sådär lite extra bra. Och egentligen drog inte alla idag utan det har skett lite hipp som happ det senaste men låter mer dramatiskt om alla skulle ha åkt på en och samma dag.

Hur som helst, det här blir min blogg om mitt fabulösa liv här hemma. Där ni som är borta på andra sidan jorden kan sucka över vad ni går miste om.

Välkommen in till värmen.

RSS 2.0