No, I'm not colorblind I know the world is black and white


Fina bilder på fina människor från igår då vi firade Martins 18 års dag!

I wanna free fall out into nothing oh I'm gonna leave this world for a while


Mys med Hocker.


It fucks with your honor and it teases your head

Hur snygg är inte Elin Kling på en skala ett till tio?


Cause the chase is all you know and he stopped running months ago.

pic: Mademoiselle chic

Hush now

Klicka på bilden för min spotifylista.

Because maybe you're gonna be the one that saves meDetox suger

Jag ska aldrig (ALDRIG) banta.. Min braiga idé för våran labbrapport (om det verkligen funkar att gå ner i vikt på bara tre dagar) är någonting jag ångrar grovt. Idag har jag levt på: en banan, en apelsin, målersättande dryck, en tomat, en fjärdedelsgurka och lite salladsblad. Jag vill möla i mig allting som kan kallas onyttigt just nu. Det sägs ju att denna skiten ska rensa kroppen och inte bara göra så att man blir slankare utan man ska få ett lyster i ögonen och få bort huvudvärk osv. Jag har fan inget lyster i mina ögon men huvudvärk däremot, det har jag allt.Jag såg förövrigt en riktigt bra film i skolan idag. Kanske tyckte jag att den var bara för att Nicole Kidman är med men vem tackar nej till att se på henne i någon timma eller två? Far And Away heter filmen som de flesta redan listat ut. Så ladda ner den och ladda upp med godis eller något annat jag inte får äta. Hej på er.


Oh she's only seventeenVärldens bästaste Emma fyller sjutton år idag!


It ain't gonna happen

http://rightnow.webblogg.se/images/elle_mk_09_1196073891.jpg

Möhöhö.. sitter och ser på när människor gråter i paradise hotel. Har förövrigt fått mina kläder igen och jag mår på topp förutom lite magont på grund av den tomma (sjukt stora) merciasken som är uppäten. Absolut ingenting intressant skrivet här men jag tyckte det var dags. Hej på er.

This time baby I'll be bullet proof


Ciggarettes wedding bands

http://www.trendhunter.com/images/phpthumbnails/30001_1_468.jpeg

Jag är en tråkigt dålig bloggare.. och jag vet om det.


Har ni hört? Va? killen är cp.


people are like songs, it's true

Im a bad bad blogger.. och för det ber jag om ursäkt. Men jag har inga rutiner när jag har lov och bloggandet kommer liksom i kläm för alla aktiviteter jag har för mig. Men vet ni vad? På måndag börjar min skola = mina rutiner kommer tillbaka = jag blir en myycket bättre bloggare. So have faith in me, jag lovar er mina vänner att jag ska skärpa mig och ta tag i mitt bloggande.En lite random bild på mig och Helen från nyår förövrigt. Jag gillar den, så då gillar ni den. ok? Hej på er.

Lite nytt från julen..RSS 2.0