Why do you build me up Buttercup babyGod morgon! Jag har haft den mysigaste morgonen på länge. Jag vaknar klockan tio. Sätter på min dator för att titta på ett avsnitt av "vänner". Går upp för att se
att färskt bröd, himlagott te, en fransk vaniljbulle och hemmagjord müsli stå och
vänta på mig. Hoppas dagen fortsätter lika fint. Vi hörs!

Don't you know who I am?

Förmiddagen tillbringade jag i stan. Satt och fikade en stund och kunde inte lämna den kära staden utan att köpa någonting (typiskt mig). Det blev ett par lack tights från Gina tricot. Får se om de kommer till använding någon gång.

Ikväll blir det Idol kväll med mamma med grönsaks dipp, godis och massor med pop-corn. Glöm inte att rösta på Tove för sjuttsingen!! (Kan fortfarande inte ladda upp bilder på min dator meen jag jobbar på det).Mom's blessing


Till mamma på hennes födelsedag, ett armband från Fanny Michel.
"May God bless mom, for sharing our laughter,
for sharing our tears, for sharing your love through the years."

I'm just like anyone, I cut and I bleed and I embarass easily

Bilden “http://media.al.com/scenesource/photo/michael-jackson-this-is-itjpg-d2aa3ed5aee7b477_large.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.


Jag säger J-A. Gå och se den nu! En helt fantastisk film om vad Michael Jackson ville uppnå i sin sista show "This Is It". En film om Michaels ambition, vilja, flitighet, ödmjukhet men framförallt storhet. Han är en artist, en legend.
Han är the King Of Pop.Disney couture


Don't you know baby I'm a leading man

ÅÅÅH!! Min dator fungerar inte riktigt som jag vill så jag kan inte lägga upp bilder för tillfället.. Have faith in me, eller min dator rättare sagt, så kommer det nog lösa sig. Nu ska jag träffa Jenny. Hej på dig.Look what they've done to my song, mamina nya livskamraterIdag har jag lärt mig..

Att Somalias befolkning har ökat med en tredje del på tjugo år och att dom inte har några järvägar eller infrastruktur, dom har dessutom stängt ner massor av deras hamnar och flygplatser. Deras president flydde från landet 1991 så nu har dom inget styre och det är inbördes krig i Somalia. Somalias medelivslängd är ca 45 år och 75% av Somalias befolkning jobbar inom jordbruk (i sverige är det 2%). JAG ÄR GLAD ATT JAG ÄR I SVERIGE

.....

Nej nu ljög jag. Något som hjälper mot min jobbiga vecka är tanken på lov nästa vecka OCH med stort o-c-h att jag ska gå på midnattsvisningen av new moon.

This is me caringFAN vad jobbigt det är att vara Filippa just nu.

Jag kan inte njuta av en sovmorgon för jag känner mig allt för stressad över morgondagen för att kunna sova lugnt och stilla
Mitt arbete som ska vara inlämnat på fredag går åt skogen
Min hy ser ut som en krigszon
Ekonomin denna månaden har varit utöver all kontroll
Jag har inget jobb
Det finns ingen tröst för ingen (INGEN) kan hjälpa mig med något av detta.

Tack för mig!


- Ulf, du får inte skylla på praktikanten!

Jag har inget liv just nu, för jag sitter bara och pluggar dagarna i ända. Meen, jag ska bli bättre på uppdatera om jag hinner med i farten. Här har ni världens bästa ICA-reklam förövrigt..

I am afraid of nothing

TISDAG och jag har världens träningsverk i benen, magen och i ryggen (?). Har otroligt mycket att göra i skolan så nu beger jag mig till skolan för att sluta klockan fyra. Tummen upp för mig som ska sitta och plugga efter skolan med jenny efter skolan. Ha det bra mina vänner och dom som jag inte känner (ja det rimmar..)

Don’t you promise me the world, all that I’ve already heard

Så jag åkte upp till min älskade paprika i helgen för att få lite lugn och ro och för att plugga utan någonting som kan distrahera mig. Jag vaknar klockan elva, går upp och äter lunch och sedan sätter jag mig framför tvn. Vet ni hur många gånger jag rest mig därifrån idag? 1 GÅNG(!!!). Så nej, mycket plugg blev det inte men tid för mig själv fick jag i alla fall.
/ Filippa


You could be my hero


Ni vet den där morgonen du snoozar fem gånger innan du orkar sticka ut benet från ditt varma skydd ut i den kalla morgonkylan. När du glömt plocka fram kläder dagen innan och du har tio minuter på dig att göra dig iordning. Det är då jag springer in i min brors gaderob och snor första bästa t-shirt. Världen bekvämaste försova-sig-plagg!

I could stay here forever
Bilder från Grekland 2009. Det sägs ha snöat i stockholm idag och jag rymmer från frosten och kylan in till värme och sol.
Varför kan det inte bara kunde vara Juli igen?

Dont you feel spectacular?

Om det är någonting jag älskar så är det håruppsättningar som innehåller flätor. Det passar i alla sammanhang och det ser romantiskt sommarfräscht ut sammtidigt som en tjockfläta kan kännas riktigt varmt vintrig. Denna gången har Kristen Bell lyckats riktigt bra på premiären av Couples Retreat som kommer på bio den 30 oktober.

Källa


I didnt get that many likes..


You might be the one and only


Älskling vi ska alla en gång dö


Du har varit med i mitt liv mer än någon annan, varit en bästa vän och kännt mig innan jag kunde stå på benen.
Du har funnits där för mig när ingen annan har gjort det och du har hoppat upp i mitt knä och nosat på mig som tröst när jag varit ledsen.
Du är den bästa av alla och jag hoppas att du hittar ro nu.
Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig.
Tack för att du funnits och varit den du var.

You think you love me but you don't know meStickad tröja - Weekday (lånad av Jenny)
Linne & Leggins - Gina tricot
Klocka & armand - Gåvor ifrån min konfirmation
-


Is that what you dream about? Becoming a monster?
Not exactly. Mostly I dream about being with you forever.

Coco before Chanel


GISSA VILKEN FILM JAG VILL SE I HELGEN? 
(SE TRAILER)

My head is full of sparkling bubbles

Idag är jag
Väldigt, väldigt trött
Otroligt oförberedd inför skolan (jag fastnade framför idol igår)
Förälskad i Idol-Nicklas
Trött på Kalifornien
Otaggad inför träning+gymnastik
Sugen på ohälsosam mat

Moget?


RSS 2.0